Training

CHANGE NOTHING AND NOTHING CHANGES

FEMALE LEADERSHIP JOURNEY

CHANGE NOTHING AND NOTHING CHANGES

Leiderschapsontwikkeling. De leiding over jezelf, je leven, je werk meer en meer gaan nemen.
Tijd om anders te gaan denken, te gaan voelen. Anders te gaan doen. En ja, dat vraagt moed. Die duik in de onderstroom van het onderbewuste, het aankijken van patronen en blokkades die in de weg staan van de verlangens.
Maar dan. De ruimte, de bevrijding, de mogelijkheden die dan onstaan zijn de springplank naar een toekomst die veel meer recht doet aan wie je bent. 

Samen met Anita Tamming van LAB voor Leiders begeleid ik ieder jaar de Female Leadership Journey naar Azie en Zuid-Europa. 

NEPAL

Een unieke en onvergetelijke tiendaagse reis voor vrouwen die niet alleen iets willen betekenen voor zichzelf maar ook voor vrouwen in de armste gebieden in Zuidoost Azie.Een reis is die niet alleen gaat over de ontwikkeling van je eigen leiderschap, maar ook over het leiderschap van deze vrouwen. Met mooie ontmoetingen met je reisgenoten, de vrouwen in Azie én met jezelf. Inspirerend en verrijkend.

De volgende reis gaat naar Nepal, van 5 tot 15 februari 2021. Je bent van harte uitgenodigd om naar de informatieavond op 7 april  in Haarlem te komen. Stuur een mail als je geinteresseerd bent!

FEMALE LEADERSHIP EXPERIENCE IBIZA

VAN 8 T/M 13 JUNI

Naast de Female Leadership Journey naar Azië begeleiden Anita Tamming van LAB voor Leiders en ik ook samen de Female Leadership Experience naar Zuid-Europa. Een reis voor vrouwen die hun leiderschap willen onderzoeken en versterken. Maar geen tijd of ruimte hebben om naar Azië af te reizen. Een intensieve vijfdaagse reis naar Ibiza of Mallorca.

SHE BELIEVED SHE COULD AND SO SHE DID

In een heerlijke mediterrane omgeving je eigen leiderschap onderzoeken.

Over je ongekende mogelijkheden, je onvermoede talenten, je ambities ‘too big to put into words’. Persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en leiderschap versterken.

Over  wat je blokkeert in je vooruitgang.Hoe je jezelf saboteert. Waarom je nog niet doet wat je zo graag zou willen. Over de maskers die je zo makkelijk opzet om je te beschermen, maar die je ware zelf verhullen. De prijs die je betaalt voor veiligheid onderzoeken en je afvragen of je dat nog langer wilt. Een inspirerende reis, waarin de reis naar binnen je dichter bij je eigen waarheid en verlangens gaat brengen.

De training kent de volgende onderdelen

  1. Leerdoel onderzoeken: wat maakt dat je hier bent?
  2. Zicht op je levensverhaal: wat zijn je levensthema’s, wat heeft je gevormd?
  3. Ambities verhelderen: waar wil je naar toe en wat staat dat nog in de weg?
  4. Familieopstellingen: welke patronen uit je familiesysteem ken je en hoe werken ze voor of tegen je? Welke invloed heeft dat op je leiderschap, privé en in werk?
  5. Plan: welke stappen ga je zetten om je doelen te bereiken.

In combinatie met dagelijks yoga en mindfulness. Zodat je op de spirituele, emotionele, fysieke en mentale laag je leiderschap versterkt.

Wil je mee? Wacht niet te lang, er zijn maar 8 plekken. Inschrijven voor 1 april geeft een korting van €250!

Mail naar info@springcoaching.nl, als je interesse hebt, je bent van harte welkom.

Let's meet

Keep me posted!

Ja Graag! Stuur mij af en toe een inspirerend idee of verhaal over leiderschap