Training

CHANGE NOTHING AND NOTHING CHANGES

FEMALE LEADERSHIP JOURNEY

CHANGE NOTHING AND NOTHING CHANGES

Leiderschapsontwikkeling. De leiding over jezelf, je leven, je werk meer en meer gaan nemen.
Tijd om anders te gaan denken, te gaan voelen. Anders te gaan doen. En ja, dat vraagt moed.
Moed om te gaan doen wat de bedoeling is:

Samen met Anita Tamming van LAB voor Leiders begeleid ik ieder jaar de Female Leadership Journey naar Azie. In samenwerking met Microkrediet voor Moeders.

Een unieke en onvergetelijke tiendaagse reis voor vrouwen die niet alleen iets willen betekenen voor zichzelf maar ook voor vrouwen in de armste gebieden in Zuidoost Azie.Een reis is die niet alleen gaat over de ontwikkeling van je eigen leiderschap, maar ook over het leiderschap van deze vrouwen. Met mooie ontmoetingen met je reisgenoten, de vrouwen in Azie én met jezelf. Inspirerend en verrijkend.

De volgende reis gaat naar India, begin 2020. Je bent van harte uitgenodigd om naar een van informatieavonden in Haarlem te komen. Stuur een mail als je geinteresseerd bent en ik neem contact met je op.

FEMALE LEADERSHIP EXPERIENCE ZUID-EUROPA

SHE BELIEVED SHE COULD AND SO SHE DID

Naast de Female Leadership Journey naar Azië begeleiden Anita Tamming van LAB voor Leiders en ik ook samen de Female Leadership Experience naar Zuid-Europa. Een reis voor vrouwen die hun leiderschap willen onderzoeken en versterken. Maar geen tijd of ruimte hebben om naar Azië af te reizen. Een intensieve vijfdaagse reis naar Ibiza of Mallorca.

SHE BELIEVED SHE COULD AND SO SHE DID

In een heerlijke mediterrane omgeving je eigen leiderschap onderzoeken.

Over je ongekende mogelijkheden, je onvermoede talenten, je ambities ‘too big to put into words’. Persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen,

Over je gemis, wat altijd samengaat met je verlangens. Wat je blokkeert in je vooruitgang. Over de maskers die je zo makkelijk opzet om je te beschermen, maar die je ware zelf verhullen. De prijs die je betaalt voor veiligheid onderzoeken en je afvragen of je dat nog langer wilt. Een inspirerende reis, waarin de reis naar binnen je dichter bij je eigen waarheid en verlangens gaat brengen.

In combinatie met yoga en mindfulness. Zodat je op de spirituele, emotionele, fysieke en mentale laag je leiderschap versterkt.

Wil je mee?

Mail naar info@springcoaching.nl, als je interesse hebt, je bent van harte welkom.

Let's meet

Keep me posted!

Ja Graag! Stuur mij af en toe een inspirerend idee of verhaal over leiderschap