Training

CHANGE NOTHING AND NOTHING CHANGES

FEMALE LEADERSHIP JOURNEY AZIË

Change nothing and nothing changes.

 

De FLJ  is een leiderschapsreis naar Azië voor ambitieuze, ondernemende vrouwen die hun leiderschap verder willen ontwikkelen. Vrouwen die niet bang zijn om naar binnen te kijken en graag een volgende stap in hun leven of werk willen maken. 

Vrouwen die een betere balans in werk en privé zoeken. Of zichtbaarder willen zijn. Meer invloed willen. Zichzelf iets nieuws of beters gunnen. Willen onderzoeken waarom ze nog niet doen wat ze zo graag willen. 

Een reis door een prachtig Aziatisch land, met elke dag yoga en meditatie, aandacht voor je levensverhaal, oefeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, inzichtgevende gesprekken, opstellingen en zeker ook tijd voor ontspanning en plezier.

Dat geeft resultaten als 

  • Weten wat je wilt en daar  voor durven gaan staan
  • Meer zelfvertrouwen en zelfkennis
  • Durven vertrouwen op je innerlijk kompas, je intuïtie, je innerlijke wijsheid.
  • Een helder perspectief voor  de toekomst

Deze reis is extra bijzonder door de combinatie van de ontwikkeling van je eigen leiderschap én de bijdrage die je doet aan het leiderschap van de armste vrouwen in Azie. 

De Een deel van de reissom gaat in de vorm van microkredieten direct naar de vrouwen bij wie we ook twee dagen op bezoek gaan. 

Kennismaken met het leven en wereld van deze vrouwen en een dagje meewerken in hun bedrijven, die ze mbv de microkredieten hebben opgezet, maakt deze reis nog waardevoller.

Ontdekken dat de thema’s waar vrouwen, waar ter wereld ze ook wonen en werken, mee te dealen hebben, universeel zijn. Dat de verbinding ontstaat door het samen koken, eten, dansen en werken. Een ervaring voor het leven.

De FLJ, een reis waarin alles aan bod komt:

Een intensieve leiderschapstraining, yoga, meditatie, een reis door een prachtig en onbekend land, waarmee je iets doet voor jezelf én voor de wereld. 

In 2020 zijn we naar Zuid-India geweest.

We willen heel graag weer op reis in 2022.

De vraag is nog steeds of dat haalbaar en verantwoord is.

Maar wie weet.  

Wie weet lukt het om toch te gaan. De locatie hangt af van de coronasituatie.

Mail me vooral als je op de hoogte wilt blijven.

Want wie weet. Kan het toch.

Ik begeleid deze reis samen met founder Anita Tamming, van LAB voor Leiders. We werken samen met Microkrediet voor Moeders, een organisatie die vrouwen in Azië helpt via kleine leningen zelfredzaam te worden.

Van harte welkom op een informatieavond die we in het najaar gaan organiseren Mail of bel me als je interesse hebt.

FEMALE LEADERSHIP EXPERIENCE NEDERLAND

 

She believed she could and so she did.

5 dagen persoonlijke ontwikkeling aan de kust of in het bos

Naast de Female Leadership Journey naar Azië begeleid ik samen met  Anita Tamming van LAB voor Leiders  de Female Leadership Experience in Europa. Voorgaande jaren naar Ibiza, in het voorjaar van 2021 in Nederland.  Een reis voor vrouwen die hun leiderschap willen onderzoeken en versterken. Maar geen tijd of ruimte hebben om naar Azië af te reizen. 

In een heerlijke omgeving je eigen leiderschap onderzoeken.

Over je ongekende mogelijkheden, je onvermoede talenten, je ambities. Persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en leiderschap versterken.

Over hoe je jezelf saboteert. Waarom je nog niet doet wat je zo graag zou willen. Over de maskers die je zo makkelijk opzet om je te beschermen, maar die je ware zelf verhullen. Je ware zelf, zoveel interessanter dan dat maske. De prijs die je betaalt voor veiligheid onderzoeken en je afvragen of je dat nog langer wilt. Een inspirerende reis, waarin de reis naar binnen je dichter bij je eigen waarheid en verlangens gaat brengen.

De training kent de volgende onderdelen

  1. Leerdoel onderzoeken: wat maakt dat je hier bent?
  2. Zicht op je levensverhaal: wat zijn je levensthema’s, wat heeft je gevormd?
  3. Ambities verhelderen: waar wil je naar toe en wat staat dat nog in de weg?
  4. Familieopstellingen: welke patronen uit je familiesysteem ken je en hoe werken ze voor of tegen je? Welke invloed heeft dat op je leiderschap, privé en in werk?
  5. Plan: welke stappen ga je zetten om je doelen te bereiken.

In combinatie met dagelijks yoga en mindfulness. Zodat je op de spirituele, emotionele, fysieke en mentale laag je leiderschap versterkt.

Na deze training heb je veel meer zicht op je uniciteit, je kwaliteiten, dat waar je voor staat, wat je verlangens zijn en hoe je daar vorm aan kunt geven. 

We gaan in het najaar, eind september of begin oktober naar een fijne locatie in de natuur. 

Heb je interesse of wil je mee?

Mail naar info@springcoaching.nl . Je bent van harte welkom.